هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

بانک اطلاعاتی افراد کم برخوردار در شهرداری تهران

بانک اطلاعاتی افراد کم برخوردار در شهرداری تهران شهردار تهران از تشکیل بانک اطلاعاتی افراد کم برخوردار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، پیروز حناچی عصر امروز شنبه در حاشیه بازدید از دومین مرحله توزیع بسته های معیشتی برای افراد کم برخوردار (کمک همدلانه) ، سرای محلات را دارای دقیق ترین آمارها در مقیاس محلی معرفی کرد و گفت: همکاران من تلاش می کنند یک بانک اطلاعاتی دقیق برای کمک های همدلانه ایجاد کنند تا در توزیع این اقلام عدالت برقرار باشد .

 

توزیع 100 هزار بسته 300 هزار تومانی میان افراد کم برخوردار

 در این مراسم سردار محمدرضا یزدی، فرمانده سپاه تهران در جمع خبرنگاران گفت: مرحله دوم کمک همدلانه با توزیع 100 هزار بسته انجام خواهد شد؛ ارزش این بسته ها  که به کمک برخی نهادها مثل شهرداری، بسیج، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد آماده شده است 300 هزار تومان است .

 

  او افزود: مرحله سوم کمک همدلانه هم در عید سعید فطر آماده خواهد شد. همین طور یک هزار جهیزیه هم در هزار مسجد به نمایش در می آید تا خیرین با کمک های خود تعداد این جهیزیه ها را به بیست هزار برسانند.

 

یزدی درباره این که آیا این کمک ها در طول سال ادامه خواهد داشت: ما در طول سال برنامه داشتیم که دو بار بسته معیشتی توزیع کنیم و این برنامه را ادامه خواهیم داد در ضمن برای اشتغال زایی و جهش تولید هم برنامه هایی داریم که به موقع درباره آنها اطلاع رسانی خواهیم کرد.

 

براساس گزارش شهرنوشت، این کمک همدلانه (توزیع بسته های معیشتی برای نیازمندان)  با کمک خیرین و نهادهایی مانند شهرداری تهران، سپاه، بسیج، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد آماده شده و از عصر شنبه-20 اردیبهشت- میان افراد کم برخوردار توزیع می شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار